Latest Post! Check it out!

Come and get your SPLIT

Hi Assalamualaikum. It's been awhile since the last update, aite. Sorry for that.  Ain cuma nak inform, sesiapa yang nak dapatk...

Saturday, October 29, 2011

manuskrip yang melecehkan

Assalamualaikum bloggy~

Ergh. bertukar-tukar nama blognye. kejap itu kejap ini. yeah .. nama pun remaja kan. macam-macam dalam kepala. itu nak, ini nak. sampai pening orang keliling. ahax. sampai mama pun garu kepala. ayah lagi la. dah tak tahu nak buat apa dengan anak dara dia. itu nak, ini nak. ahax. sorry ma ayah. wee :D .

tadi terbuka peti ais. nampak chocolate bar! pergh! terus sambar tak hingat dunia. sedap je patahkan masuk mulut. #DANGG! pahit kott. hek eleh. coklat masak rupanya. entah pandai pulak hari ni. jin kus kus mana yang masuk entah. amek satu bar, masukkan dalam cawan, tambah air panas, masuk susu tepung susu pekat manis, plus buttercup ciput.. pergh! home made hot choco! terbaik!! (puji diri sendiri) #ROLLING EYES.

alhamdulillah cinta kontrak masih dalam carta lepas 5 ke 6 bulan dikeluarkan. tahu. tahu. buku tu tak best. okay fine fine. saya tahu saya faham. angguk-angguk terima komen. okey okey. buku tu lebih untuk remaja dibandingkan untuk orang dewasa. mane tidaknya? saya masih 18. apa je yang tahu pasal kawen nikah ni semua? pengalaman mendewasakan kita kan? insya allah buku kedua akan ditingkatkan isinya. muahaha. #SADIN.

dah seminggu duduk menghadap lappy straight dari kol 9 malam sampai 3 pagi untuk siapkan manuskrip. bling2 dah mata ni. pusing2. macam roller coaster pun ade jugak. aiyayayaii~ kalaulah enam jam tu mengadap buku.. kan best? gerenti result gempak habis! student PhD pun kalah tahu. ahax. tak habis habis nak puji diri sendiri, kan? annoying? lalal~ saya memang annoying. #BETUL TAK TIPU! .

aha . lupa pulak . korang2 yang baca novel ain, ain nak promote nih . muahah .. silalah baca AKU BUKAN MISTRESS yek! ain sanggup lepas habis 3 pagi, sambung baca novel sampai 5 pagi tak pun sampai ke subuh tak tidur baca novel ni. mantap kot!!!! oh.. M.A.I.D otw .. ketinggalan zaman kan? ehek. orang belajar, duit tarak nak beli novel. ni pun mama support. alasan? ahah . nak carik idea untuk novel kedua. lalal~ gimik jeh tuh.. #TQ MA! ..




#baca2. best2. nak tangguh novel ain, baca novel orang. suka <3

No comments:

Post a Comment