N o v e l

1. Cinta Kontrak 

2. Be My wife

3. Dendam Cinta

4. SPLIT

4. Pesanan Ringkas Mr. Hubby 

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) (16) (17) (18) (19) (20) (21) (22) STOP FOR NOW FOR PUBLISHED VERSION (doakan dipermudahkan :D)








 

57 comments:

  1. dah ade dua2 novel nih!!best n sgt x mengecewakan!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks eryeyn :) glad you like it ^^

      Delete
    2. tak nak sambung PRMH ke? atau bakal ada versi cetak?

      Delete
    3. akak ain dah keluar belum novel DC ni??nak la..gila bayang DC dah ni..

      Delete
    4. akak adek nak order buku Cinta Kontrak tu boleh tapi ada lagi ke?kalau ada adek nak sngt buku CK tu

      Delete
  2. wah saye pon ada dua2 nvl ni tersgt lah best cita dye

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. akk bila nk update dendam cinta..??

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Akhirnya keluar jugak entry baru. Apa nak jd dgn Alfan nie?

    ReplyDelete
  7. prmh bila nak sambung ?

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. aaa. . mana lagi ni. .nak novel lagi, huhuhuh. dh berpuluh2 kali dh scroll kat area novel ni je. . huhuh. nak lagi, kak ain? hehe. best sgt2 nvl2 kak ain. . huhuh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha. thanks :D sorry.. ada masalah sikit nak update. heheh

      Delete
  10. Nurul citer dendam cinta dh ada novel ke? Mcm mana nk beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ada lagi. tgh buat. kalau dah keluar nnti nurul inform ye :)

      Delete
  11. Dendam cinta dh terbit ke?

    ReplyDelete
  12. dh xde update lg utk DC ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak, dendam cinta smpi part 20 je ke? mana yg lain?

      Delete
  13. Akak DC ngan PRMH bila nk buat novel? Klo dah buat novel nnti inform eh? ^_^

    ReplyDelete
  14. akak buat lah cinta kontrak2

    ReplyDelete
  15. akak buatlah sya sokong

    ReplyDelete
  16. AWAK, CPT LA UPDATE DC TU,,,,,, X SABO NK BCA NI.

    ReplyDelete
  17. Salam, dah tau bila nk terbit DC tue?..... X sabar nih......

    ReplyDelete
  18. i dah ada novel cinta kontrak tu. and i pun teringin nak buat novel. can you ajar i?

    ReplyDelete
  19. kak ros nak wc bleh tak??

    ReplyDelete
  20. Karya akak memang terbaik...tak mengecewakan..hihihi

    ReplyDelete
  21. Good job and well done sis... Best wishes for your future writings..

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. lps baca novel DC..i bg 10 bintang..!

    ReplyDelete
  24. Saya dah ade ketiga-tiga novel akk..karya akk memang the best..PRMH akn jadi novel jgk ke??? X sbr nak beli ni best sgt :) ^ ^

    ReplyDelete
  25. Saya dah ade ketiga-tiga novel akk..karya akk memang the best..PRMH akn jadi novel jgk ke??? X sbr nak beli ni best sgt :) ^ ^

    ReplyDelete
  26. Nak tanya PRMH bila nak diterbitkan.. Tak sabar nak tahu kesudahan cerita. Dan tak sabar tggu PRMH.

    ReplyDelete
  27. be my wife dah baca..sangat best..mana nak dpt cinta kontrak dgn dendam cinta ni ?

    ReplyDelete
  28. Wauuu saya sgt admire anda ... can u shared to me tips anda menulis ... kerana minat saya ke arah itu terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. sorry for this major late reply.

      i hope you're still writing. tulis apa yang awak nak tulis. tips saya cuma satu, feel the great enjoyment dalam menulis. kalau awak seronok dengan jalan cerita tu, trust me, awak takkan sedar yang jalan cerita tu dah sampai ke THE END dengan jayanya. hehe

      Delete
  29. Cinta kontrak ramadhan 2 & 3 tak lehh baceee ��

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum. Sye seorng pembace novel Dendam Cinta dan sye ingin memohon agar novel trsebut diadaptasikan kpd drama. Harap dpt menerime permintaan sye ini. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw.. thank you dear. but i dont have the power untuk buat drama. huhu. pihak publisher yang akan propose kalau ada rezeki nak buat drama. hee.

      Delete
  31. Semua novel Ain memang terbaik tp yang paling terbaik ialah cinta kontrak

    ReplyDelete
  32. Di mana boleh dapatkan novel Dendam Cinta? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. karyaseni ada, or any bookstore. hehe

      Delete
  33. kak nak tanya kalau nak order novel cinta kontrak ada lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh order dengan karyaseni. dekat bookstore pun ada lagi. :D cuma stok limited. boleh order terus dari karyaseni, much more cheaper. hehehe

      Delete
  34. Be my wife smpai episod 20 je ke??mcm trgntung jaa..best bca novel tu..ada jual kt psaran lg x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. be my wife dah keluar buku. boleh dapatkan dari karyaseni or any bookstore terdekat insya allah :D

      Delete
  35. Novel split da ade di pasaran ke. saya nak beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. not yet dear. soon, insya Allah. doakan dipermudahkan semuanya. hee

      Delete
  36. boleh saya dapatkan novel cinta kontrak? saya dah lama mencari novel ini..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dapatkan dari website karyaseni :D

      Delete
  37. Assalammualaikum.. Hi writer, new reader here. actualy baca cerpen dendam cinta dah lama kat penulisan2u. tapi tak pernah tahu pun ada versi cetak. now saya berminat nak beli vrsi cetak, kalau masih ada. boleh provide saya info tentang novel Dendam cinta? terima kasih. :)

    ReplyDelete