Home


Assalamualaikum. 
Recent Post boleh check kat bawah. Hee :D 






Semua yang tercoret dalam isi novel, hanyalah REKAAN semata-mata. Tidak berkaitan dengan yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Tempat, keadaan, musim atau apa sahaja dalam novel ini, dirangka sendiri. Kerana ini adalah REKAAN.
Isi sampingan bercerita pelik-pelik itu, kejadian yang berlaku disekitar, dia WUJUD/LAHIR kerana idea untuk jemari menari menaip jalan cerita dah terbantut. ^_^ Tapi, terima kasih buat yang membaca hasil picisan ini, budak hingusan macam saya ni, apalah sangat nak tahu pasal pengalaman kehidupan... Belum cukup garamnya pun. Minta tunjuk ajar :)

Dendam Cinta di dalam penilaian :D so, takde update. Sobs. It might take for about 3-4 months. Hee. Pray to be approved :D 

28 comments:

  1. assalamualaikum .. akak boleh x kecikkan sikit font .. payah nak baca cerita2 akak .. hihi ..

    ReplyDelete
  2. wassalam . kecikkan? akk rasa dah kecik. size 12. huhu. besar eh?

    ReplyDelete
  3. ok dah font tuh...hehehhe...kcik sgt kang bpinau mato den nk mbaco..heheheheh...

    ReplyDelete
  4. akak..nak edit blog cenggini jugak. need ur help :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuyunkkk. soghii lambat replyy.. nak? emel akk kat nurul_shin@yahoo.com. eh?

      Delete
  5. maybe , dia masukkan . kelebaran blog ni kut. heheh :) -sbrna

    ReplyDelete
  6. yes..kecikkan kelebaran blog ni...ehehe ^^V

    ReplyDelete
  7. akak.. suka dan sonok dengar lagu ni.. best, lagu secret love tu.. akak tgok jga ek? hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha. tengok! :D . boleh gila jadiknya menunggu tiap2 hari.

      Delete
  8. Besttt <3 Bleh Follow kita balik tak ? myfairytale0806.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankss.. and kaloe boleh bace lah blog kitaa.. tak banyak pun but i promise it will give you that you might dont know :D Ngee ^_^.. Kaloe suka, bleh publishh.. :D Just want to let know, that no one is easily known :D

      Delete
  9. Best nvel dn cerpen akak ^^..Suka sngat.. :)

    ReplyDelete
  10. Kaka . nak tanye macam mana nak masukkan lagu playlist ni kat blog ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://playlist.me/w/i.php
      g kat sini. then nanti masukkan je link dari youtube lagu apa nak. save, then nanti copy code dy masuk dalam blog :)

      Delete
  11. novel dendam cinta awak sangat menarik..saya suka :) kalau awak sudi follow la blog la http://lifemustg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Unnie.. Novel Kontrak Cinta tu ad jual kat mane ye.. Coz sy da cari kt popular n mph x jumpe pown.. Nak bace sesangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari kat union..sye beli kat union

      Delete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. suka tgk akak punya blog.. awesome !! :D Have A Nice Day

    ReplyDelete
  15. hye please visit my blogg :) http://www.apitshaffiq.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. blogwalking:http://joywanabe.blogspot.com
    new entry:perut mengancam

    ReplyDelete
  17. Awak akak awak akak bila DC nak keluar menonjolkan dirinya? Hihihi

    ReplyDelete
  18. serious dah jatuh cinta dengan semua karya akak! keep it up!! sangat best! ulang baca tiga kali pun tak bosan ��

    ReplyDelete
  19. tak sabar nak tunggu DC keluar...apa2 cepat update ye kak...kita sokong karya akak selamanya..:-)

    ReplyDelete
  20. bila you punya novel2 nak ada kesudahan ni... x sabar i nak baca...please...
    # menangis sambil guling2...

    ReplyDelete
  21. Xpndai nk main blog bleh ajar x ???

    ReplyDelete