Latest Post! Check it out!

TRN : Chapter 2 - The Beginning

“Dia nak buat apa dengan baju tu?” Bee turut sama tidak paus hati dengan tindakan Han membawa pulang baju badut lusuh itu ke Malaysi...

Tuesday, September 8, 2015

Pre-Order Novel

Assalamualaikum.

Yes. Aah. Betullah tu. Dah berhabuk dah blog dibuatnya. Since sibuk sangat dengan belajar kan.

So, ada yang whatsapp tanya if ain ada amek order lagi ke tidak. Haritu dah close kan. tapi sekarang, ain nak buka balik since sekarang takde kerja nak buat kan. hiks

order and payment ni start

9/9/2015 - 16/9/2015 

kindly whatsapp me for details at 017-2290456

Dendam Cinta - RM 30 (exc postage)

Cinta Kontrak - RM 20 (exc postage)

Be My Wife - RM 22 (exc postage)

postage SEMENANJUNG (RM 6),
postage SABAH SARAWAK (RM 9)


Orang kata, penulis ni bagi inspirasi pada pembaca. Tapi for me, readers are the strongest influence in my stories. they inspired me the most. and my name being acknowledge because of the readers. and for that, i thanked to all the readers. seriously, without you guys, writer is no.bo.dy. :)