Thursday, April 4, 2013

Dia Suami Aku -----> Pesanan Ringkas Mr. Hubby

Assalamualaikum.

Dia Suami Aku. =_=" kena tukar tajuk. kena tukar kena tukaaaaaaa. >,< .

tjuk baru? hiks . PESANAN RINGKAS MR.HUBBY.  nanti2 baru edit cover bagai eh ain yee,

boleh tak nak doa ni jadik Fahmi? em em em? perangaii comel gila dlm A little thing called love. hikss. tegodaa youu.


25 comments:

  1. kenapa tukar tajuk? rasamya ok kan tajuk tu

    ReplyDelete
  2. sbb kt p2u dh ada org buat tjuk ni utk versi novel. so ain kena tukarlah :) nnt kta copy tjuk org pulak. hiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw kak,saya nk tnye smthing yg saya tak pakar..hehe..camne nak buat label tu jdi ikut urutan no..maybe lari dari tjuk skjap..coz saya dah cube,,tibe2 lepas no 1..bawah dia jdi no 10..then bru no 2..==' *saya bru buat blog dan sgt2 need help..hehe

      Delete
    2. label untuk entry novel..means bab2 novel..starting from chap 1 and etc.... :) saya tak retilah.. tgok blog lain include blog akak... saya dah garu kepala..mcm mne nak buat..hehe

      Delete
    3. ohhh. cemni. first, Dashboard > Layout > Add Gadget (Text/Html) > utk bab 1, taip 1 . then highlight kan dia. kat atas tu ada simbol cm bumi. bulat kaler hijau. "Createlink" .. tekan yant tu, t kuar tempat letak url. bubuh la url untuk bab 1 tu :) er,, phm tk?

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. okay..setelah dekt stgh jam cube godam mcm mne,saye da dpt..btw,,thanks a bunch kak..sudi tlg saye.. :)

      Delete
    6. This comment has been removed by the author.

      Delete
    7. Err,kak yg sampai dekat createlink tu da jumpe..tpi yg url utk bab tu,url yg mane eak? yg dekat website atas waktu edit post ke atau yg dekat permalink dekat edit post? ke dekat tmpat lain? sebab saya amik url website yg dekat atas skali waktu edit post tu die asyik keluar problem loading page..==' .. maaf bnyk tnye sekejap...

      Delete
    8. Syg, url tu macam kte dh pos new entry kan?,, then tekan tjuk tu. T akan keluar, cth cm www.syudlee.blogspot.com/dia_suami_aku_10 << lebih kurg cemtu la. Err.. Fhm tk? Huhu

      Delete
    9. okay..da dapat..thanks.. sudi tolong..hehe.. <3

      Delete
  3. sesuai sgt kalau si PISHON ni jadi fahmi..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuhu. sebab dia cute kan? perangai dia dalam crazy love memang comell gilaaa.

      Delete
    2. yup..hehe..even da buka pmeran lukisan pun muka dia still not changed..(PISHON)...sesuai sgt dgn Fahmi..romantik pun ye..lol...

      Delete
  4. ehem..... WAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #jerit kuat2 teruja akhirnya my fahmi kuar juga tunjuk muka comel... heheheh ain mlm tadi dah tgk dah cerita tu gelak sorang2 .memang cute sangat2 then kita pun google la si mario memang gambar dia semua comel2 n cute ... wahhh my fahmi yg sagt2 di rindui huhuhuhu #air mata menitis tanpa seda huhuhu ... miss you fahmi muahmuahmuah... :) <3 @>-- ~~~eida arie~~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ain pun melting gegila dgn mario ni. arghhhh. sukaa sgt bila dia menari tu. hahaha.muka diaaa. puppy face! hahaha.

      Delete
    2. betul tu sangat2 :) cute hauhuahuahau rindu sama kamu fahmi :)

      Delete
  5. ain oii..
    Ngah exam lg kew?
    Bila nak update lg ni eh..
    Kempunan gilerr niiii. Huhuhu

    ReplyDelete
  6. Aah. Tgh xam. Last paper dh nii. Killer punya. Huhu

    ReplyDelete
  7. aik? Ain ke ni??
    Asal tyang anonymous lak ni? Ekeke
    k lah. Harap2 ain cpt finish lah exam ain ni eh. Sorry ek sebab kurang sabar rupa2nye sy. Ehehe
    last paper kn? #ah jap lg lah ni. Xixii

    Aiiiiiin ! Aja aja aja FIGHTING !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ain la ni. Ni by phone. Malas la nk sign in bgai. Huhuhu. Thanksss :))

      Delete
  8. hoo.. saja tuka tajuk takut serupa yea.. betul 2 nti org kata copy lak..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Novel pesanan ringkas mr.hubby da keluar di pasaran ker..?
    Kak Ain memang minat mario maurer ya...syah pon sama gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum... yupp. minat sebab dy sometimes kelakar. hahahaha

      Delete