Latest Post! Check it out!

Come and get your SPLIT

Hi Assalamualaikum. It's been awhile since the last update, aite. Sorry for that.  Ain cuma nak inform, sesiapa yang nak dapatk...

Monday, April 1, 2013

Be My Wife versi CETAK!

Assalamualaikum.

alhamdulillah alhamdulillah ! BMW insya Allah akan keluar waktu pesta buku nanti. arghhh. sebelum ni mencari-cari alasan nak stay KL sekejap semata nak pergi pesta buku. hih. nasib mama benarkan .

Insya Allah ain joinnn jugak PBAKL . nyenyenyenye #jejoget. dengan Be My Wife in my hand! arghh. babyyy. so lamaa tunggu you nak beghanakk. at last, alhamdulillah. confirm akan ada cacat cela dalam penulisan kan. grammar berterabur tu tak payah nak cakaplah. k ain mintak maaf siap2. hahaha. tapi cikgu kita kata... selagi manusia tak buat kesilapan, dia takkan pernah sedar. hiks. buat silap bebanyak. nanti kesilapan tu berkurang dan kurang dan kurang dan akhirnya jadiklah cantik gitu. #rolling eyes.

masih belum dapat tengok muka my baby BMW lagi. takpe takpe. sooner or later, mesti dpt tengok jugak. hiks. mommy tunggu you keluaq tauu baby. hahaha.

so, ma! thanks benarkan adik pegi pesta buku. it's time for me to borong all the novels and comics. nyenyenyenye. nampak tak eksaited dia ke mana? hahah.

oh jyeah. NABILAH HASANAH.. insya Allah kita akan berjumpa kalau kak ain pegi on the day your sekolah buat rombongan kay? hiks. harap dapat jumpa lah. teringin sebenarnya nak jumpa bebudak yang selalu in touch kat fb twitter, texting sume. huhuhuh. terharuuu dengan korg yang selalu wish goodnight goodmorning blablabla. :p .

suka hati  je kan bg number kat org? haha. bialah bialah bialah. k diam. #jejeling mata.

yang penting, BMW insya Allah keluar waktu pesta buku ni. ^^ .

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee XD

sekian. Assalamualaikum

12 comments:

  1. hihi. ye ke? terbitan KS juga ek?

    ReplyDelete
  2. bila tu?? info kat blog ye dik...

    ReplyDelete
  3. nadhirah : aah :))

    sweety : waktu pesta buku, aroun 28hb smpai 5may

    ReplyDelete
  4. Yey!!!! Kita tggu dah lama walaupun tk contact k. Ain sbb kita suka jd silent readers je :3

    ReplyDelete
  5. ain..kat POPULAR ada tak? Akak kat Kedah nihh..huhu

    ReplyDelete
  6. jauh dr terengganu. haha btw rindu kak ain. lame x contact ^^

    ReplyDelete
  7. shasha : maaflah ambil masa terlalu lama untuk nvel ni. but heyy. thankss dear :))

    sweety : hurm. insya allah ada. skang tk keluar lagi, so ain tk boleh nk kata ada ke tak. huhu. tpi ain hrap ada :) nnti ain infom lain k :)

    fzfa : ftin, sorry laahh. akk pun sibuk dengan paper final skg. so nak online pun jarang2 sekali. just dpt check emel je. huhuhuh. tkpe tkpe nnti kak ain hbis paper, kita contact dari subuh smpai pagi buta k. :) hiks.

    ReplyDelete
  8. ain simpan 1 utk akak..akak beli terus dari Ain..bole?

    ReplyDelete
  9. yeah.. at last BMW dlm bentuk cetak. mmg suka sgt kat cerita ni.

    ReplyDelete
  10. sweety : insya Allah. nanti ain usahakan yee :) nnti akk contact ain kt fb. PM number k :)

    mazuwin : thanks maz :) doakan smoga bku ni dpt smbutan. muehehehe.

    ReplyDelete
  11. Hi ain,sy pun jauh.Dr Sabah.nak direct beli Dr ain..jnicca97@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Saya pun nk beli direct nk tt... ;-)

    ReplyDelete