Latest Post! Check it out!

TRN : Chapter 2 - The Beginning

“Dia nak buat apa dengan baju tu?” Bee turut sama tidak paus hati dengan tindakan Han membawa pulang baju badut lusuh itu ke Malaysi...

Saturday, May 31, 2014

#Throwback - Arab Creative Shooting Semester 4

 Assalamualaikum. This entry happens cz camera dah penuhhh dengan thousands pictures. ayah sibuk check camera and found out gambar lama tak delete2. So I'm searching an alternative untuk simpan all the memories without having it deleted nanti. jaki kang kalau simpan dalam lappy, ttbe pulak lappy buat hal, hilang jugak benda ni. So, here they are :D 

Waktu ni nak buat shooting arab untuk creative presentations. 
Lokasi : Taman botanikal - Putrajaya.
Specific? atas bukit. hahaha.
dah macam picnic pun ada. 
But well, selain buat kerja, we're also having fun here. 
Nak masuk taman ni, tak perlu fee or apa apa bayaran. 
Masuk je and enjoy :D 

 
Waktu ni duduk hostel lagi. akaka. 
I miss you hostel. bluergh. 

 
Amalina- Zue- Najwa - Yana

 

After dah sampai and settle down, rest kejap. kau ingat tak penat panjat bukit?
=.=

 
najwa- yana
both kecik. heh.

 
zue an independent girl. ahahah


 


 
Walaupun umur time ni 20, tapi doesnt mean we dont have any childish thought. especially najwa. kakakaka
ooo i miss budak kecik ni. 
kecik tapi yang paling tua antara kita orang. tua bulan je pun =.=" age still sama.



 


 
najwa maybe terlalu letih. hahaha

 
wrap up. 

 went home :D 





 










Having so much fun dengan dorang. things to learn dari dorang is, kalau nak buat kerja, buat sampai habis. jangan tangguh2. ahaha. and things not to be learnt dari dorang is, jangan jadik annoying macam yana. super duper annoying tapi adorable. ahaha. 

it's now end of diploma. tipulah kalau kata tak rindu langsung. sangat rindu actually. hoping that we're going to the same university, tapi here's the thing.. masing-masing ada priority dalam life masing-masing. and apa yang kita kejar, tak sama dengan apa yang dorang kejar. i'm choosing to apply unikl bukan sebab abang pun masuk unikl, no. tapi sebab the opportunity by studying under MARA's university is much more err,, senang? ahaha. kos pun boleh la. ahaha. still under jalan yang benar. kekeke. 

Walaupun masing-masing pilih jalan yang berlainan, insya Allah, ukhuwah sampai bila-bila :)  










No comments:

Post a Comment