Latest Post! Check it out!

Come and get your SPLIT

Hi Assalamualaikum. It's been awhile since the last update, aite. Sorry for that.  Ain cuma nak inform, sesiapa yang nak dapatk...

Sunday, September 15, 2013

Diary 8 : Debate

Assalamualaikum.

Benda dah lama pun, nak update jugak! nak clearkan gambar dari phone, masukkan ke sini. hard disk, pendrive, laptop, semua dah full. hahaha. so, masuk sini, bila bila boleh bukak. heh. atleast ingat jugak how the story goes.

assignment. project.
yes. kerja. hahaha. 
ni untuk CCT . kami kena debat pasal sebuah isu. isu kami, kahwin pilihan sendiri atau ibu bapa. mana yang lagi bagus. so, kami pihak ibubapa. pembangkang is pihak sendiri.

 
preparation. 
najwa. yana.


 
rose nadia. afiqah. asiah. aisyah. azira.

 
najwa. yana. me. amalina. anep. zue.
mata tu tak boleh jeling lagi ke amalina?



 
aisyah. azira. afiqah. tasha. rose. asiah

lelaki itu? Al-jaid.











hah! adik bongsu ajar kaklong dia ikatkan tie waktu habis debat. sweet tak sweet kauuu! bawahahahaha


 
kaklong kena bebel dengan asu.

 
"Pusing sini. macam ni." -Anep

 
"Macam ni ke?" -najwa
"Ha.. camtu." -Anep





 
walaupun dalam kelas tadi keadaan agak tegang dengan debat kami, tapi kat luar, kami masih boleh bergembira. bluergh. ain, jgn drama sangat. 

Mungkin waktu sem 1 tak kenal sangat budak2 kelas. masih malu-malu. tapi skang dah sem 5. dah kenal dah budak budak ni. so takdenya nak malu-malu lagi. yes. Waktu sekolah, lagi lama kot berkawan. 6 tahun. ada yang sampai 12 tahun. ada yang kawan dari tadika. tapi sweet waktu universiti, lain jugak rasanya dari sekolah. skolah pun sweet, uni pun sweet. dua dua sweet. hahaha.
so enjoy every moment. yang sedih tu, tinggalkan. yang sakit tu, amek pengajaran. yang indah tu, kunci dalam peti hati dengan mangga paling baik. jangan hilang. :) 

k the end.

2 comments: