Latest Post! Check it out!

DTM 13

Plastik sampah besar itu diletakkan di tempat duduk belakang. Tali pinggang keledar ditarik. Alan turut sama menarik tali pinggang kele...

Sunday, September 15, 2013

Diary 5 : Iceroom with 5F.

 Assalamualaikum.

Yes. kami busy dengan assingment, dengan test, dengan kuiz. tapi itu tidak bermakna yang kami ni tak boleh nak enjoy together. k part ni, anep takde. dia ada hal lain. so abaikan dia for a moment.

Sambil siapkan assignment, kami makan. sambil menyelam minum air gitu. haa. kami pilih tempat ni sebab internet dia yang gila strong! hahaha. full wa cakap lu. kami tak perlukan khidmat broadband yang lembab mengalahkan SLOTH! hahahaha. so sambil belajar, dan buat assignment, kami makan. ye makan!

Di Ice room!
 

 
Durian Snow Ice.
On top dia ada fresh durian.
Price : RM 8.90

 
Oreo Snow Ice.
Dia bukan vanilla, tapi susu.
Price : RM 7.90

 
Spaghetti Chicken Bolognese.
RM 8.90

 
Spaghetti Cream Sos Mushroom.
RM 8.90

Okay. ni kami makan berempat. actually ada extra mash potato, fries and other things. total about 50 something. okay lah kan? bahagi lah dengan 5 orang. kenyanglah jugak makan. untuk reramai korang just nak merasa, boleh je. enjoy :) 

 
orang yang settlekan slideshow untuk Malaysian Economic.
Amalina. Najwa.

 
yang uruskan report Human Resource.
Zue. Yana. Me.

 
heh.

 


 
muka tension najwa buat tak jadik jadik. hahaha.

 
k ini lakonan k. padahal kerja semua dah habis. menipu je yana ni. heh.



 
dipinta oleh najwa.

 
Zue.

 
k its the end for this entry.

Sebelum kitorang makan kat sini actually kitorang dah makan kat satay kajang. perut ni macam jin. semua boleh telan cenggitu je. hahaha. lagi lagi pulak time tu hujan. lapar gila kot. hahaha. 

Aku lebih suka makan kat sini dari Tutti Fruitti. hahaha. :D .

k the end.

No comments:

Post a Comment