Latest Post! Check it out!

Come and get your SPLIT

Hi Assalamualaikum. It's been awhile since the last update, aite. Sorry for that.  Ain cuma nak inform, sesiapa yang nak dapatk...

Monday, May 21, 2012

Tentang BMW

Trimas too cik Moon cz sudi tolong ain editkan benda alah ni. :) sumpah suka! ain sendiri tak terfikir untuk buat background bride! haha..

well, tentang BMW.. hurm. novel ni ain tak dapat nak sambung kat blog dah. tengah struggle siapkan manuskrip ni! T_T .. terseksanya. huhu.. berapa hari je lagi nak masuk uni balek. uwargh..

ain belum ada sinopsis lengkap pasal novel ni. oke fine. saya malas. haha.. tapi , apa yang boleh diceritakan..

Damia Hannah ni, jiran si Elman. dia orang rapat dari kecil. tapi disebabkan salah faham waktu kecil yang mengakibatkan kematian adik Elman, Aiman.. Elman jadi benci kat Hannah. daripada abang yang penyayang, bertukar jadi seorang yang ego, pentingkan diri sendiri. pentingkan harta!

tapi bila papa Elman dah berkenan dengan Hannah, elok la.. mak bapak Hannah pun dia dah kenal.. dia berniat nak kahwinkan anak teruna dia tu dengan anak jiran sebelah. risau dia tengok anak dia yang sibuk keluar sana sini dengan Hani, boleh dikatakan pisau cukur. T_T..

disebabkan harta, Elman setuju. macam-macam dia buat kat hannah, sampailah satu masa,, dia sendiri tersungkur kat hannah. well, the power of woman! yeah~~ ahahax.. dan apabila dia menerima hannah dalam hidup dia, dia buang Hani.

sangkanya panasnya hingga ke petang (eh betul ke pribahasa ni?) rupanya hujan disiang hari. ermm .. itu la yang start konflik bagai :) heee~ yeah. itu je. hehe..

yang dah baca, READERS, u're the best ! and banyak23, terima kasih atas support kalian! nak buat satu cerita yang semua orang terima, sangatlah payah sebab ain baru tahu 10% pasal life. ain tak tahu dunia orang berkahwin macam mana, masalah dia macam mana.. mama tak pernah cerita pulak masalah family. =,='' takde kot. hehe,, insya allah takde dan takkan ada!

yang belum baca, eheh,, jemput2 la baca. ain tawu novel ni dah hampir setahun tapi tak siap2 jugak.. sebab kekangan study bagai,, ain tak menang tangan la.. huwaa,,

#maaf banyak2 kat korang yang tunggu .. (pehhh~ bajet hot sgt la tu? =,=).. ahah , abaikan. ain cuba untuk siapkan novel ni dalam tahun ni. dan ain nak bersara. wah2,, bersara gitu. takdelah,, joke aje.

ain akan sambung jugak DTM kat KC. tapi dalam kepala nakal ni, mula la sibuk nak buat novel lain. padahal yang dua ni pun tak siap2 lagi. KC mungkin ain buat mini novel. DTM, ain tak sure. huhuh..

siapa yang pernah baca HE'S YOURS NOT MINE kat blog ain lagi satu.. huwaa,, ain dah buang.. akan disambung .. tapi pelan2 laa eh . ahaha..kat sini ain tak bubuh lagi. and blog lagi satu tu pun dah delete. ahah..

#ok, ni bukan pasal BMW je nih. haishh .. okeoke .. ain senyap. thanks u oll! hohoho .. seriusly, tengs giler atas support korg. :) tengstengstengstengs!!!

11 comments:

  1. xsabar nk tunggu bmw...dah bertahun tunggu ahaks...kononnya...<3

    ReplyDelete
  2. amboi, bertahun~ ahaha .. insya allah,, doakan ain rjin!

    ReplyDelete
  3. huhu...ain..samalah...adess x siap2 lagik novel kita tuh....hekhek... ;) all the best...
    ps: ader carik pakwe ensem tak??? hahaha

    ReplyDelete
  4. sarah : hehe .. adat org stdy la .. huhuh.. erk,, pkwe tadek, tunang ade la. ahah XD

    ReplyDelete
  5. Relaku menunggu BMW seribu tahun lama lagi.. hehe :)

    ReplyDelete
  6. wawawa....nak kuar novel baru lagi ke....kite ske kite ske kite ske...mak kite pon ske....dah lama tau kite cari awak nye blog tp x jumpe huhuhu...akhirnye jumpa...nanti kite godak2 yeh3....nak kuar novel nanti jgn lupa annouce tau x sabar r.....

    ReplyDelete
  7. salam ain...bila nk smbg BMW :(( lama tggu :(( uwaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. kak ain.. waa..dah lama menanti ni.. dah novelkan kalau harap war2 kan.. =D

    ReplyDelete
  9. tahun ni dah ade ke novel bmw ni??

    ReplyDelete
  10. AINNNNNNNNNNNN...BILA NAK KELUAR NOVEL BEE MY WIFE NIHH???

    ReplyDelete
  11. x sabar nk tunggu novel nie kuar.

    ReplyDelete