Latest Post! Check it out!

Come and get your SPLIT

Hi Assalamualaikum. It's been awhile since the last update, aite. Sorry for that.  Ain cuma nak inform, sesiapa yang nak dapatk...

Monday, April 21, 2014

Rollerblade-ing

Assalamualaikum.

A day and night spent well dengan main rollerblade sampai kurus peha. heh.
i's been ages tak main sebab :
1. takde rollerblade.
2. takde geng so what point beli -.-
3. no place

So bila dah dah sembang pungpang pungpang dengan the one yang ada interest about wheels, 
baru ada semangat nak main. 
Something that you can share with.. 
the venue was at the putrajaya.
of course putrajaya tu besar, ain. 
dekat dengan masjid putrajaya. 
depan dia ada satu ruang besar which is setiap malam dorang ada sewakan basikal, skuter and of course rollerblade skali. main la kau kat situ.
ada je benda lain macam belon, and all that. 
memang sangat ramai orang.
tapi lepak la gak kat sana :D 



 
with anep & zaid & amalina yang tak reti main. ahah

 
Anep kena betulkan the roda yang rasa longgar. aha.






 





 
it's awesome to share your interest with someone who do have intention to hear. 
#back scene nampak macam aku yang gangster. lol.



 
Seba. Freestyle.


 
Mandi kolam. ahahahah.
cool gila main rb sampai jatuh masuk kolam.





the balloon. 

heh. 

student life :
esok ada paper.
killer paper.
tapi malam ni keluar.
main marry go round tanpa peduli esok nak test.
heh.
balik umah, tdo sakan.
2 3 pagi baru bangun baca bku balik.
#students.


2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. http://nolskateputrajaya.blogspot.com/

    ReplyDelete