Latest Post! Check it out!

Come and get your SPLIT

Hi Assalamualaikum. It's been awhile since the last update, aite. Sorry for that.  Ain cuma nak inform, sesiapa yang nak dapatk...

Thursday, November 1, 2012

To All

Salam buat semua.

memula skali, thanks sebab sudi kongsi masa menghadap Cinta Kontrak. well, novel ni memang la tak sehebat mana, tapi alhamdulillah, berjaya disiapkan, dipublishkan dan terjual. alhamdulillah, thanks korang2.

memang banyak cacat celanya novel ni. mungkin ada yang kata kurang sesuai, itu lah ini lah. ahaha. ain ada baca la komen korang. mintak maaf sangat kalau novel ni mengundang rasa menyampah, marah korang.

insya allah yang akan datang ain akan buat yang terbaik. terimass untuk korg nak sokong, and trimasss sejuta kali ganda untuk korang yang kritik novel ni. sangat2 berguna untuk ain nak buat novel yang seterusnya. T^T sayaaa berazammmmm !! akan buat yang terbaikk.. hiyarrgghh.. ! :))

ilmu yang korang ada, boleh dikongsikan bersama :) akan sangat2 dihargai.

few antara korang ada yang nak buat novel, tapi belum ada keberanian. malas, mungkin? heheh. kalau kita nak sesuatu, kita kena usahakan, kan? well, usaha la :) berbaloi sebenarnya. seronok rasanya bila dapat gembirakan orang lain. so, jangan takut untuk move forward~

make it possible if you think it's impossible. tiada apa yang mustahil. *motivasiii jahhh oiii*

mintak maaf sesangat ada novel2 lain yang tak berhappdeett! payah sebenarnya nak menghadap komp selalu dek anak2 yang kerja main tarik2 kainn batik macam nak terlondeh ni ha. *okay gurau*. assignment yang menimbun membukit bergunung seluas lautann di dunia memang membuatkan ain takde masa nak update. streess!! *gaya Gary Runningman*

ain tak aktif dah macam dulu. well, highly recommanded kat korang yang minat gilogilo kat novel utk bca karya2 kak zura, kak rehan, ecece,, takkan korang tak kenal? hm hm?? mesti kenal punyaa lah..

http://mydarwisyashome.blogspot.com/ < kak zura Sebenarnya, Saya Isteri Dia
http://wrehan.blogspot.com/ <kak rehan

ramai lagi penulis baru yang sepatutnya di-high-rekemen kan.. tapi lupaa pulokk blog depa. kekeke.

korang yang berniat nak menulis, mula2 memang merangkak. tapi bila dah selesa, cayaalahh, korang boleh jadik daebakk! :))

*puihhh puihh* panjang pulakk dia ni haa.. hee :) may god bless all of you, and terutama untuk yang baru nak menulis. haters hate. it's okay. atleast you've the courage mannn! semangat tu yang penting. biarlah orang nak komen cmne pun, jadikan itu kekuatan tulang belakang korang.

atleast korang tawu, korg ada satu benda yang akan dipublish, yang akan menarik minat someone untuk baca karya korang, daripada non. :) jgn takut. weee~

#letak jawatan jadik penulis, nak g jadik motivatorr ahhhh.. hahahahahah

ariosss amigos! :)

No comments:

Post a Comment