Latest Post! Check it out!

Come and get your SPLIT

Hi Assalamualaikum. It's been awhile since the last update, aite. Sorry for that.  Ain cuma nak inform, sesiapa yang nak dapatk...

Saturday, April 21, 2012

cinta sebelum kahwin


Cinta sebelum kahwin.. hmm.. lebih dan kurang jadi sama rata. -.-''
  • Lebih sayang
  • Lebih suka
  • Lebih banyak mesej
  • Lebih banyak call
  • Lebih banyak duit keluar nak reload
  • Lebih banyak dosa
  • Lebih banyak sakit hati
  • Lebih banyak cemburu
  • Lebih banyak air mata
  • Lebih banyak bersendiri
  • Lebih banyak masalah
  • Lebih banyak tumpukan pada dia
  • Lebih banyak kawan yang benci perubahan diri
  • Lebih banyak rindu
  • Lebih banyak berkhayal
  • Lebih banyak berangan (erk,, same je la berkhayal)
  • Lebih banyak terluka dari melukai


  • Kurang perhatian dalam kelas
  • Kurang pahala
  • Kurang tidur dek calling/messaging 24/7
  • Kurang interact dengan kawan
  • Kurang study
  • Kurang call mak ayah
  • Kurang alert dengan plan kampus
  • Kurang ambil tahu dengan hal sekeliling
  • Kurang kredit -.-''
  • Kurang makan (selalunya waktu frust) haha
  • Kurang .. aishh .. ade la yang kurangnye lagi.. malas nak fikir dah.

Sayang bila zaman remaja disia-siakan. Waktu orang tengah berlumba-lumba study nak final, dia sibuklah dengan phone. Mesej sikit,, kejap lagi dah rindu,, call pulak. haalllaahh~ macam la tak pernah buat. Pernah sehh.

Bila orang lain sibuk keluar ramai-ramai, dia tak. berkepit dengan sorang tu je. (takbuat! -.-' rasanya kalau buat ,, kena penggal dengan ayah kot.)

Bila member ajak makan sembang-sembang, dia ikut. tapi tak pernah fokus dengan apa yang member dorang katakan.

Bila orang pergi riadah, gelak sana sini, dia gelak mengekek tepi telefon -.-''

Dia lebih banyak luangkan masa dengan yang seorang tu dibandingkan dengan kami yang ramai :'(

Bila dia susah,, ada orang tu nak tolong?

Bila difikir3kan..~ tak guna kejar orang yang kita nak. berkepit la 24/7/12/setahun pun. kalau bukan yang namanya JODOH tu takde, takkan dapat jugak.

mama ayah pun,, kenal waktu sekolah. tapi dah lama tak contact, bertahun-tahun lamanya. at last jumpa balik jugak dalam supermarket. -.-'' aisehh,, supermarket jugak.. ikan ayam jadik saksi. ahaha.. kawen jugakk .. itu la namanye jodoh. jauhh ke mana pun berlari, kalau sudah tertulis dia jodoh kita,, terima je :)

so skang ni,, dunia remaja saya, dunia saya sendiri. takde yang namanya lelaki boleh barging in. azam tahun baru -.-'' even agak lembab. aishh .. awak awak awak,, kalau kita ada jodoh,, kita jumpa lagi yea :) ^_^

No comments:

Post a Comment