Latest Post! Check it out!

TRN : Chapter 2 - The Beginning

“Dia nak buat apa dengan baju tu?” Bee turut sama tidak paus hati dengan tindakan Han membawa pulang baju badut lusuh itu ke Malaysi...

Sunday, June 1, 2014

#throwback Semester 4 - arab shooting wrap up.

Assalamualaikum .

Urghhh. It's the last day of shooting. 
too much pictures. bluergh. they speak louder than a words.. ahaha





 
rehearsing. menghafal. dan memahami.



 
kesian. :(

 
"Uridu... uriduu.. " ahahaha
oh no. kalau najwa, dia jadik cemni, "Ughiduu.,, ughiduu." comel. 

 
camera woman

 
sosososososooooo seriousss



 
fake smile bajet bajet faham apa yang najwa kata. ahaha


 
wrap up for now. 






 
one shot najwa with tripod.




 
kena paksa dengan yana =..=


 
location : campus. 



 
Madihah che lah. kinda miss this girl :)




 
while everyone is busy shooting, diha sempat lepak dgn ktorang tggu next class and selfie =.=






 


 
ahaha. i miss her annoying jokes. 





 
" no paparazi please. "
bajet korean actor. ahah

 
tangan : amalina.
mangsa : zue

















 
hafal punya pasal.




























 
And done :D 

Having fun dengan buat kerja boleh buat rasa kerja tu lebih ringan. Ada orang yang rasa kawan tu tak penting, ada yang rasa penting. Tapi aku rasa, tengah tengah. bila kau nak have fun, kau perlukan kawan. Bila kau ada masalah yang kau yakin family kau takkan faham, kau perlukan kawan. Bila kau sedih, kau maybe nak menyendiri. then waktu tu kau tak perlukan kawan sangat kot. ahaha. tapi jangan la cari kawan waktu kau susah je. waktu kau senang, kau share sesama. 




No comments:

Post a Comment